Nyhetsbrev juni 2015

  • 16 juni 2015 09:22
  • Publicerat av: Pernilla Nordström

Sommaren är (nästan) här och med den kommer även lite nytt från oss på SKIFU.
Byggena på Västermalm är i gång, Teater Grönborg har flyttat in i nya lokaler och vi har nytt nummer till vår felanmälan.

Nytt nummer till vår felanmälan

I april bytte vi nummer till felanmälan. Vid akuta ärenden ska du nu ringa 060-19 29 70. Vid ärenden som inte är akuta gör du som vanligt en serviceanmälan på vår hemsida.

Kontorshotellet i Essvik Företagscentrum tar form

Under våren har renoveringen av kontorsbyggnaden i Essvik Företagscentrum startat. Ellextre vann upphandlingen och man beräknar att arbetet är klart till hösten 2015.
Vill du också bli en del av företagscentret? Här kan du till exempel kombinera ett kontorsrum med en yta i industrihotellet. Läs mer eller ta kontakt med vår förvaltare Urban Simander på 060-19 29 85.

Teater Grönborg har flyttat in i nya lokaler

Teater Grönborgs nya lokaler har renoverats under våren och nu har den populära teaterensemblen kunnat flytta in i Kassören 7 på Norra Järnvägsgatan 8–10 i Sundsvall.

Kommunen godkänner köp av Förrådet 4 och 8

På Sundsvalls kommunfullmäktiges sammanträde den 27 april togs beslut om att sälja fastigheterna Förrådet 4 och 8 till SKIFU.
Här ska vi nu bereda plats åt Mittuniversitetets lärarutbildning, som omlokaliseras från Härnösand till Sundsvall hösten 2016.

… och nu har de båda byggena dragit i gång

På fastigheterna Grönborg 8 och Förrådet 4 är det full aktivitet. Grönborg förvandlas till Sundsvalls nya kreativa centrum och Förrådet till Campus Åkanten.
Du har väl inte missat att vi har vakanta ytor? Nu har du en unik chans att påverka din framtida lokal redan i byggprocessen! Läs mer om projekten.