Nyhetsbrev vinter 2015

  • 22 december 2015 14:33
  • Publicerat av: Pernilla Nordström

Julen närmar sig med raketfart och det är dags för årets sista nyhetsbrev från oss på SKIFU. Samtidigt vill vi passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners som hälsade på när vi hade vårt årliga öppet hus i november. Vi hade väldigt trevligt och hoppas att ni hade det också!

Vår nya hemsida har lanserats

I november lanserades nya www.skifu.se. Här finns information för hyresgäster, leverantörer och allmänhet. Till exempel har vi samlat lite praktisk information för dig som hyr lokal av oss och några tips på hur du gör kontoret lite mer miljösmart.

Fastighetsförvärv av Sjukhuset 2

I november förvärvades fastigheten Sjukhuset 2 på Institutsvägen i Sundsvall. Hit har delar av Socialtjänstens verksamhet flyttat efter omlokaliseringen från Grönborg. Övriga hyresgäster i fastigheten är Svenska Rygginstitutet AB och Mimerskolan.

Kameraövervakning i parkeringshusen

Sedan en tid har delar av parkeringshuset City-P kameraövervakats. På uppdrag från gatukontoret har vi nu beställt övervakning även i Balder och P-däcket. Kamerorna beräknas vara i gång under januari månad, så snart vi får klartecken från Länsstyrelsen.

Vi hjälper till med flyktingboenden

På uppdrag från Sundsvalls kommun ser vi över möjligheterna att skapa nya flyktingboenden.

Ändrade öppettider under jul och nyår

Under jul- och nyårshelgerna kommer SKIFU:s kontor att vara stängt vissa dagar. Läs mer.

Nya rutiner för att göra serviceanmälan

Vi har lanserat en ny webbtjänst för att göra en serviceanmälan när du behöver hjälp i din lokal. Läs mer.

Grönborgs glastak är snart på plats

Våra byggen väst på stan fortskrider som planerat. Glastaket på Grönborgs innergård kommer att resas inom kort och även Mittuniversitetets nya campusområde Åkanten börjar ta form. På vår Facebooksida lägger vi upp bilder från byggena.

Gåva till arbete för kvinnors rättigheter

I stället för julklappar till våra kunder skänker vi i år en gåva till Kvinnogemenskap Sundsvall, en ideell verksamhet som arbetar för kvinnors rättigheter och mot kvinnoförtryck. Här erbjuds akutboende, stödsamtal och stöd vid till exempel rättegångar.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!