Drop in i Grönborg Coworking space


Är du ute efter en smidigare lokallösning?
Välkommen till Grönborg Coworking space!

Ta chansen att se dig omkring i våra härliga lokaler i Sundsvalls kreativa centrum.
Under tre onsdagar i februari finns vi på plats i huset. Kom förbi, så tar vi med dig på en rundtur och berättar mer om vad Grönborg har att erbjuda.

Berätta för oss vad ditt företag är ute efter, så hjälper vi dig att hitta en lokallösning som passar just er. Efter mötet kan du ta en lunch i husets restaurang – vi bjuder!

Info

Datum: 12/2, 19/2, 26/2
Tid: 11.00-13.00
Plats: Coworking space Köket, plan 3, Grönborg
Anmälan: Drop in. Ingen anmälan behövs.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår förvaltare Helene Frank Johnson på 073-929 19 05 eller helene.frank@sundsvall.se.

Om Grönborg

Grönborg coworking space är lösningen för dig som vill fokusera på jobbet i stället för att brottas med lokalfrågor. Här ingår möbler, låsbar förvaring, kaffe, wifi, skrivare, mötesrum och ett fullt utrustat lunchrum. Självklart har du tillgång till lokalerna dygnet runt.

I Grönborg får du arbeta i en inspirerande miljö och utvecklas tillsammans med andra i huset. Här möter du kreativitet och kompetens inom en rad olika områden.

Huset erbjuder även en lunchrestaurang, loungeytor och eventlokaler samt många olika typer av evenemang, så som föreläsningar, seminarier, mässor och after work.

Läs gärna mer om huset på gronborg.nu