Om webbplatsen

Sundsvalls kommuns Industrifastighetsutveckling (SKIFU) med organisationsnummer 556437-1424 äger varumärket SKIFU och ansvarar för innehållet på skifu.se.

Snabblänkar

Innehållet på skifu.se ägs av Sundsvalls kommuns Industrifastighetsutveckling AB. Otillåten användning eller distribution av innehållet kan innebära ett lagbrott och följaktligen kan överträdelser innebära rättsliga åtgärder.

Ikoner

Webbplatsens ikoner är skapade av Freepik och kommer från www.flaticon.com (licens CC 3.0 BY)
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

En kaka är en liten textfil som sparas på en besökares dator. Kakor används bland annat för att ge en besökare tillgång till olika funktioner samt för att samla information om hur besökare använder en webbplats.

Det finns två typer av kakor; beständiga kakor som lagras under en bestämd tidsperiod samt sessionskakor som raderas när webbläsaren stängs.

Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en kaka på din dator.

Denna webbplats sätter inga egna kakor. Däremot kan kakor sättas från tredje part när innehåll bäddas in, till exempel kartor, videor och presentationer.

Inga kakor från tredje part

På skifu.se sätts kakor för att hjälpa oss förbättra din användarupplevelse på sajten. Vi använder Matomo för att analysera trafiken. Dessa kakor finns hos oss och hos vår webbhost.

Typ Utgivare Beständighet Tredje part Läs mer
_pk_id.9.6d4e Besökarstatistik skifu.se 13 månader Nej
_pk_ses.9.6d4e Besökarstatistik skifu.se 30 minuter Nej

För kakor i vår tjänst för serviceanmälan ansvarar Vitec Software Group.